AdwCleaner

Snelle resultaten. Krachtige opschoning.

Is uw computer traag? Worden vreemde meldingen weergegeven? Is de startpagina van uw browser gewijzigd zonder uw toestemming? Dit kan het werk zijn van adware (en zijn vrienden), een sneaky variant van malware die moeilijk kan worden gevonden en nog moeilijker kan worden verwijderd. Malwarebytes AdwCleaner maakt gebruik van innovatieve technologie die uitsluitend is ontwikkeld om deze ongewenste programma’s op te sporen en te verwijderen. Het is de cleaner bij uitstek voor thuisgebruikers en technici.

Wat het doet

Verwijdert adware en ongewenste programma’s

Richt zich op agressieve wijze op adware, spyware, potentieel ongewenste programma’s (POP’s) en browserkapers met technologie die speciaal is ontwikkeld om deze bedreigingen te verwijderen.

Vernietigt vervelende werkbalken en voorgeïnstalleerde software

Verwijdert ongewenste browserwerkbalken en gebundelde programma’s die de deur kunnen openen voor spyware en POP’s. Hierdoor krijgt u weer de controle over uw browser.

Scant snel, sneller, snelst

Scant uw computer in een kwestie van seconden. Schoon uw computer sneller op dan dat het duurt om een kop koffie te zetten.

Installeert…niets

Heeft niet veel geheugen of processorvermogen nodig, en er hoeft niets te worden geïnstalleerd. Alleen downloaden, starten en klikken om te scannen. En klaar is Kees.