Backup4all lite 8 free key

Backup4all is een bekroonde gegevensback-upsoftware voor Windows. Dit back-upprogramma is ontworpen om uw waardevolle gegevens tegen gedeeltelijk of volledig verlies te beschermen door back-uptaken te automatiseren, met een wachtwoord te beveiligen en te comprimeren om opslagruimte te besparen.

Deze back-uptoepassing is rijk aan functies en biedt een intuïtieve interface waardoor alle functies gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel beginners als professionals.

Backup4all is compatibel met de volgende besturingssystemen: Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3, Server  2019/2016/2012/2008/2003 (32/64-bits)

Ons back-uphulpprogramma voert alle vier back-uptypen uit: volledige back-up, differentiële back-up, incrementele back-up en mirror-back-up. Het maakt ook gebruik van een uniek type (slimme back-up) die zal beslissen wanneer automatisch volledig, differentieel of incrementeel wordt gebruikt. Het maakt ook een back-up van gegevensblokken (echte incrementele back-ups), wat betekent dat het voor grote bestanden alleen een back-up maakt van de kleine onderdelen die erin zijn veranderd sinds de laatste back-up.