Chaotica

Wat is Chaotica?

Chaotica is een fractal-kunsttoepassing van de volgende generatie, ontworpen voor zowel beginners als professionele kunstenaars.

Beginnende gebruikers kunnen genieten van het bewerken van willekeurige fractals om verbluffende HD-achtergronden en animaties te produceren.

Professionele gebruikers zullen vooral de snelle, moderne rendering-engine waarderen. Animaties van hoge kwaliteit en enorme afbeeldingen om af te drukken zijn gemakkelijk te produceren, met realtime beeldbesturingselementen die uw workflow drastisch zullen versnellen.

Wat is fractalkunst?

Fractal art is een digitaal kunstmedium met een zeer rijke creatieve ruimte, gebaseerd op geometrie en recursie.

De gebruikersinterface van Chaotica abstraheert veel van de wiskunde om een ​​vloeiend artistiek proces te bieden.

Sinds de uitvinding in 1981 zijn IFS-fractals gepopulariseerd door Flam3 en Apophysis . Chaotica breidt de creatieve mogelijkheden van deze programma’s uit in een krachtige, productiegerichte omgeving.

Doe met ons mee en verleg de grenzen van fractal-kunst!

Chaotica is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan zonder licentie tot 1,23 megapixel afbeeldingen weergeven (bijv. 1280×960 resolutie) en tot 30 seconden 480p animaties.

Een Chaotica HD- licentie voor informele gebruikers die bureaubladachtergronden van hoge kwaliteit tot 4 megapixels (bijv. 2560×1600) en 720p-animaties tot 3 minuten lang willen maken, is beschikbaar tegen een zeer lage prijs.

De professionele Chaotica Studio- licentie heeft helemaal geen beperkingen voor stilstaande beelden of animaties.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een licentie, bezoek dan de Glare Technologies Store:
https://store.glaretechnologies.com/chaotica (euro) of
https://store.glaretechnologies.com/chaotica?currency=USD (Amerikaanse dollars)