O&O ShutUp10++

Met O&O ShutUp10++ heeft u volledige controle over welke comfortfuncties onder Windows 10 en Windows 11 u wilt gebruiken en bepaalt u zelf wanneer het doorgeven van uw gegevens te ver gaat. Met behulp van een zeer eenvoudige interface bepaalt u hoe Windows 10 en Windows 11 uw privacy moeten respecteren door te beslissen welke ongewenste functies moeten worden gedeactiveerd.

O&O ShutUp10++ is volledig gratis en hoeft niet te worden geïnstalleerd – het kan eenvoudig direct en onmiddellijk op uw pc worden uitgevoerd. En het zal niet met terugwerkende kracht ongewenste of onnodige software installeren of downloaden, zoals zoveel andere programma’s tegenwoordig doen!

Meer controle over uw besturingssysteem

 • Pas uw beveiligingsinstellingen aan
 • Bescherm je privacy
 • Locatieservices beheren
 • Telemetrie uitschakelen voor Microsoft Office
 • Geef uw gebruikersgegevens en diagnose niet door

Verdere informatie

 • Draagbare versie – geen installatie vereist
 • Gratis voor particulieren,
  bedrijven en onderwijsinstellingen
 • Besturingssysteem: ondersteunt alle Microsoft® Windows 11 en Windows 10
 • Beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans,
  Russisch en Chinees (vereenvoudigd)

Windows 11 en Windows 10 willen gebruikers de gemakkelijkst mogelijke dagelijkse ervaring bieden en dwingen u daarbij zelden om een beveiligingsmelding daadwerkelijk te lezen en te bevestigen. Helaas betekent deze vereenvoudigde aanpak van Microsoft dat er veel meer gegevens aan hen worden doorgegeven dan veel gebruikers zouden willen.

Microsoft gebruikt de meeste gegevens om u gepersonaliseerde informatie weer te geven die bedoeld is om uw computerleven gemakkelijker te maken. Windows kan u er bijvoorbeeld aan herinneren om 30 minuten eerder naar de luchthaven te vertrekken vanwege verkeersdrukte op de route. Om deze informatie aan u te kunnen leveren, moet Windows echter toegang hebben tot uw agenda-items, uw e-mails (dwz de bevestigingsmail van de luchtvaartmaatschappij), uw locatie en moet het toegang hebben tot internet om verkeersnieuws te ontvangen.

Sommige services protocolleren uw volledige toetsenbordinvoer, delen uw WLAN-toegangsgegevens met uw Facebook-contacten of verbinden uw computer zonder toestemming met een openbaar – en mogelijk onbeschermd – netwerk. Hoewel dit betekent dat u en uw contacten niet hoeven te worstelen met ingewikkelde WLAN-wachtwoorden, vormt het ook een aanzienlijk beveiligingsrisico.

Bepaal zelf hoe belangrijk uw ‘comfort’ is in verhouding tot uw privacy en hoe u deze beschermt. O&O ShutUp10++ presenteert u alle belangrijke instellingen op één locatie – u hebt geen eerdere IT-kennis nodig en het is niet nodig om de Windows-systeeminstellingen handmatig te wijzigen.

O&O ShutUp10++ is volledig gratis en hoeft niet te worden geïnstalleerd – het kan eenvoudig direct en onmiddellijk op uw pc worden uitgevoerd. En het zal niet met terugwerkende kracht ongewenste of onnodige software installeren of downloaden, zoals zoveel andere programma’s tegenwoordig doen!

 

Veel gebruikers hebben ons gevraagd of ze ons kunnen steunen. Dat vinden wij ongelooflijk!

We krijgen herhaaldelijk de vraag of men voor het programma kan of moet betalen. O&O ShutUp10++ is freeware, maar we zijn natuurlijk gevleid door de vraag. Als u wilt, bent u van harte welkom om een ​​bot te kopen voor onze kantoorhond, Frida. Ze brengt vreugde op kantoor, en dat zou haar zeker vreugde brengen!