Tor

Browse Privé. Exploor vrij.
Door de  Tor Browser te gebruken verdedigd uzelf tegen tracking en surveillance en u omzeild censuur. Op dit moment beschermt Tor de privacy van miljoenen mensen zoals jij! Dit is mogelijk dankzij donaties uit onze gemeenschap. Als je de privacy die Tor jezelf en anderen biedt op prijs stelt, doe dan vandaag nog een donatie. Je zorgt ervoor dat Tor online privacy blijft bieden aan iedereen die dit nodig heeft.

BLOKKEER TRACKERS

Tor Browser isoleert elke website die u bezoekt, zodat trackers en advertenties van derden u niet kunnen volgen. Eventuele cookies worden automatisch gewist wanneer u klaar bent met browsen. Dat geldt ook voor uw browsegeschiedenis.

VERDEDIG TEGEN TOEZICHT

Tor Browser voorkomt dat iemand die naar uw verbinding kijkt, weet welke websites u bezoekt. Het enige dat iedereen die uw surfgedrag in de gaten houdt, kan zien is dat u Tor gebruikt.

BESCHERM VINGERAFDRUKKEN

Tor Browser heeft tot doel ervoor te zorgen dat alle gebruikers er hetzelfde uitzien, waardoor het moeilijk voor u wordt om vingerafdrukken te krijgen op basis van uw browser- en apparaatinformatie.

MEERLAAGSE ENCRYPTIE

Uw verkeer wordt drie keer doorgegeven en gecodeerd terwijl het over het Tor-netwerk gaat. Het netwerk bestaat uit duizenden door vrijwilligers beheerde servers, bekend als Tor-relais.

BROWSE  VRIJ

Met Tor Browser heeft u vrije toegang tot sites die uw thuisnetwerk mogelijk heeft geblokkeerd.